Increlex

Voor Artsen

Het menu “Voor Artsen” informeert artsen over een aantal standaard procedures en specifieke informatie rondom Increlex®.

U vindt informatie terug over de volgende procedures via de submenus:

Increlex thuiszorgservice aanvraagprocedure

Hier kunt u lezen wat de stappen zijn om de injectie instructie voor uw patiënt in werking te zetten. Tevens kunt u hier de formulieren downloaden die u daarbij nodig hebt.

Procedure Increlex thuiszorgservice

Hier leest u wat de stappen zijn die Eurocept Homecare, die de uitvoering van Increlex® thuiszorgservice verzorgd, richting u en uw patiënt doorloopt. En dus ook wat u mag verwachten van Increlex® thuiszorgservice.

IGF-1 Behandelrichtlijn

Er bestaat een Nederlandse IGF-1 behandelrichtlijn. Hier kunt u lezen door wie deze is samengesteld en waar u meer informatie over deze richtlijn kunt vragen.

Informatie Increlex voor artsen

Hier vindt u gespecificeerde informatie voor artsen over Increlex®.

Informatie Increlex voor patiënten

Hier vindt u patiënteninformatie voor artsen over Increlex® zodat u kunt zien welke informatie uw patiënt bereikt via beschikbare brochures.

Increlex doseringswijzer

Hier vindt u informatie over de in te stellen Increlex® dosering bij uw patiënt. Tevens is een informatieblad te downloaden dat u uw patiënt kunt meegeven al hulp om belangrijke informatie beter te onthouden.

Hypoglykemie informatie en richtlijnen

Increlex® is verwant aan insuline. Bij een behandeling met Increlex® is het belangrijk hypoglykemie in de gaten te houden. Ook is het belangrijk de patiënt, ouder(s) of verzorger(s) hiervan op de hoogte te stellen zodat de signalen van een te laag bloedsuikergehalte snel herkend worden en weet wat er aan te doen is als het voorkomt.